Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Coffee by – Nyfikna samtal

Hur kan filosofi och det existentiella perspektivet vägleda oss i våra liv, stärka samvaron på arbetsplatsen, öka tilliten till ledarskapet och ge förutsättningar för välmående människor?

Foto: Niclas Fasth

Hur kan filosofi och det existentiella perspektivet vägleda oss i våra liv, i våra relationer och i vår förståelse av omvärlden?
Det handlar om ett sätt att se på livet och ett sätt att samtala där nyfikenhet och närvaro är viktigt. Ett helhetsperspektiv som vågar möta de stora existentiella frågorna, som egentligen alltid finns med oss, men som vi kanske inte tänker på så ofta. Att ta sig tid till reflektion kan stärka samvaron på arbetsplatsen, öka tilliten till ledarskapet och ge förutsättningar för välmående människor som är rustade för kriser och olika dilemman.

Maria Lindquist är existentiell vägledare och stöttar människor som inte själva kan reda ut sin livssituation. Efter många år som gymnasielärare har hon vidareutbildat sig inom ledarskap, existensfilosofi och existentiell psykologi. Nu har hon skrivit boken Filosofi för livskrisare.

Frukost och registrering 07.30
Föreläsning 08.00-09.00

Coffee by är ett koncept där våra medlemmar kan hålla i ett eget kunskapshöjande eller inspirerande event i våra lokaler i Norrköping eller Linköping

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

Väntelista

14 december, 2023

Hur ser AI-året 2024 ut?

Den 14 december bjuder Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Linköping Science Park och AI Sweden in...

Väntelista

14 december, 2023

Hur ser AI-året 2024 ut?

Den 14 december bjuder Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Linköping Science Park och AI Sweden in...

Väntelista

20 december, 2023

Glöggmingel under stjärnorna

Kom och titta förbi för mingel med värmande glögg och tilltugg. Ta samtidigt chansen att...

24 januari, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...