Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Digital försäljning

Är du ny- eller småföretagare i Sörmland inom besöksnäring, handeln eller den kulturella sektorn? Vill du öka din synlighet och försäljning digitalt? Vill du veta mer om hur Google och försäljning via hemsida fungerar? Då är det här seminariet för dig!

I det här seminariet får du en inblick i hur man kan öka sin synlighet och försäljning digitalt.

Vi visar hur Google fungerar och hur man blir mer synlig på sociala medier. Vi går igenom vad försäljning via hemsida handlar om.

Här kommer vi också informera om de digitala kurser som erbjuds via Kompetensgallerian och Position Eskilstuna digitalt.

Föreläsare: Elin Trygg och Torbjörn Johansson, Nyföretagarcentrum

Plats: online via Zoom, länken kommer att skickas till dig direkt efter anmälan. Viktigt att du bekräftar din bokning med bekräftelsemailet.


Seminariet ingår i en seminarieserie som arrangeras av Nyföretagarcentrum, Almi och Östsvenska Handelskammaren som en del av projektet ”Starta om ditt företag” med fokus på sörmländska företag. I dessa seminarier erbjuds en rad viktiga ämnen och en grundläggande kompetensutveckling för ny- och småföretagare. Vid dessa tillfällen ger vi företagaren kunskap för att växa samtidigt som den får en bredare bild av de möjligheter som finns hos alla olika näringslivsaktörer! Seminariet är digitalt, så alla företag är välkomna, oavsett geografisk hemvist även om projektets tyngdpunkt är Sörmland. Projektet sponsras av Sörmlands Sparbank.


Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Rikard Håkansson

Medlemsrelationer/Affärsutvecklare

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

26 oktober, 2021

Kompetensfrukost – tema: Besöksnäringen

Hur lockar vi fler människor till världens roligaste bransch?

26 oktober, 2021

Cirkulär ekonomi – att ställa om till en cirkulär affärsmodell

Vad är cirkulär ekonomi egentligen och hur gör man för att ställa om till en...

29 oktober, 2021

Spaning på kammarn – en aw med skärpa

Välkommen på en after work på Kammaren där vi sätter skarpsinnet i fokus. Det bjuds...