Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Ekonomistyrning

Är du ny- eller småföretagare i Sörmland eller Östergötland inom besöksnäring, handeln eller den kulturella sektorn? Vill du veta mer om ekonomistyrning och hur du får koll på din resultat- och balansräkning samt likviditet? Då är det här seminariet för dig!

Hur analyserar du din resultat- och balansräkning? Hur får jag koll på min likviditet? Vi går igenom och förklarar resultat- och balansräkning. Vi visar hur en likviditetsbudget kan se ut och hur man gör den. ALMI håller i seminariet och informerar också om ALMIs digitala kurs i lönsamhetsstyrning.

Föreläsare: Anna Wallin, Rådgivare Almi

Plats: online via Zoom, länken kommer att skickas till dig direkt efter anmälan. Viktigt att du bekräftar din bokning med bekräftelsemailet.


Seminariet ingår i en seminarieserie som arrangeras av Nyföretagarcentrum, Almi och Östsvenska Handelskammaren som en del av projektet ”Starta om ditt företag” med fokus på sörmländska företag. I dessa seminarier erbjuds en rad viktiga ämnen och en grundläggande kompetensutveckling för ny- och småföretagare. Vid dessa tillfällen ger vi företagaren kunskap för att växa samtidigt som den får en bredare bild av de möjligheter som finns hos alla olika näringslivsaktörer! Seminariet är digitalt, så alla företag är välkomna, oavsett geografisk hemvist även om projektets tyngdpunkt är Sörmland. Projektet sponsras av Sörmlands Sparbank.


Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

29 september, 2023

Coffee by – Framtidens ledarskap

Få en inblick i framtidens ledarskap tillsammans med Paragera. De går igenom några nyckelfaktorer till...

30 september, 2023

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...

Fullbokat

2 oktober, 2023

Styrelseutbildning Linköping

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för...

2 oktober, 2023

Att få huvudet att sitta på kroppen 

En föreläsning om vikten av att prioritera och observera din mentala hälsa. Hur landar du...