Östsvenska Handelskammaren

Hem » Event

Fyra år till med Trump?

Kommer USA rösta fram Donald Trump för ännu en period som president? Hur resonerar amerikanerna? Och vad skulle ytterligare fyra år med Trump i Vita huset betyda för världen?

Den 3 november går amerikanska folket till val. Det står mellan den sittande presidenten Donald Trump, Republikanerna, och utmanaren Joe Biden, Demokraterna. Coronapandemin och presidentens eget insjuknande – och tillfrisknande, skogsbränderna i Kalifornien, ekonomin och världspolitiken är frågor som präglat valrörelsen. Men hur stor roll spelar sakfrågorna i ett amerikanskt presidentval, och hur mycket handlar om person och parti?

Till Kammarforum i Norrköping kommer Gustaf Reinfeldt, ledarskribent på Dagens Industri och moderat politiker, som rest i USA och på nära håll följt amerikanernas inställning till valet och den pågående valkampanjen.

Deltar i Norrköping gör även Olof Jonmyren, politisk redaktör Sörmlands Nyheter, samt Widar Andersson, chefredaktör Folkbladet, som ger sin syn på valet och betydelsen av detsamma.

Datum: måndag 2 november

Tid: 15.00 – 16.30

Plats:
Kammarforum i Norrköping, Dalsgatan 13. Exklusivt för medlemmar (talarna finns på plats – först till kvarn, 30 platser) eller digitalt.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Maria Björk Hummelgren

Näringspolitisk chef

Annika Bornström

Verksamhetschef event och möten

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

1 december, 2022

BoardMatch – Matchning mellan bolag och styrelsekompetens

BoardMatch är ett digitalt matchningsevent där bolag möter styrelseledamöter eller styrelsementorer för att hitta rätt...

2 december, 2022

Nätverksfrukost på LINK: 1-årsjubileum

Nu har det gått ett år sedan vi öppnade portarna till Östsvenska Handelskammaren i LINK...

9 december, 2022

Coffee by Frontit

Vi har nyligen slagit upp dörrarna till Frontit i Linköping. Därför bjuder vi tillsammans med...

13 december, 2022

Lunch med kammaren

Nu är årets sista lunch med kammaren här! Vi bjuder alla medlemmar på god lunch...