Östsvenska Handelskammaren

Prisbelönt hållbarhet

Välkommen att inspireras av 2023 års mottagare av East Sweden Sustainability Award Åsa Lidström, Director Sustainability & Quality på Camfil Svenska AB. Åsa delar med sig av sin kunskap och erfarenhet av hållbart företagande – på riktigt. Dessutom kommer våra två externa jurymedlemmar Anna Axelsson, vd Envima och Michael Sterne, länschef Handelsbanken att inspirera inom hållbarhetsarbete.

Som en sann inspiratör och ledare på Camfil Svenska AB har Åsa Lidström uthålligt verkat för hållbarhet som gör skillnad på riktigt. Hon är drivkraften bakom stora delar av bolagets framgångsrika hållbarhetsarbete och hennes engagemang ger effekt i det lokala näringslivet. Åsa delar generöst med sig av sina kunskaper och metoder till andra aktörer, såsom Trosa kommun. För sitt outtröttliga och inspirerande arbete för en mer hållbar omvärld tilldelades Åsa Östsvenska Handelskammarens hållbarhetspris East Sweden Sustainabilty Award 2023.

Genom en inspirationsföreläsning får du chans att ta del av Åsas stora kunskap och långa erfarenhet av hållbarhetsarbete och företagsamhet. Dessutom berättar Anna Axelsson, vd på Envima om vikten av hållbar kommunikation, de nya EU-direktivet som ska undvika grönmålning och konkreta tips på vad detta innebär för företag i stort. Michael Sterne, länschef på Handelsbanken belyser bankernas roll i omställningen till ett hållbart samhälle. Bankens indirekta påverkan genom finansiering och vikten av att investera i företag som är i linje med deras hållbarhetsmål samt hur de krokar arm med kunder för att stötta dem i deras omställningsarbete.

Agenda
12.00 Välkomna
12.05 Inspirationsföreläsning Åsa Lidström, Director Sustainability and Quality, Camfil Svenska AB 
12.35 Jurymedlemmarna har ordet, Anna Axelsson, vd, Envima och Michael Sterne, länschef, Handelsbanken
13.05 Hållbarhetspriset 2024, nomineringen är öppen 
13.15 Slut

Varmt välkommen!

East Sweden Sustainability Award - Handelskammarens hållbarhetspris

Läs mer om East Sweden Sustainability Award här >>

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Kontakt

Maria Björk Hummelgren

Vice vd och näringspolitisk chef

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...