Östsvenska Handelskammaren

Så utvecklar du en lönsam och sund SEO-strategi

Fler företag borde ta chansen att varje dag skapa värdefullt innehåll på sina webbplatser som kan ge dem tusentals nya besökare och bidra till en långsiktig försäljningsökning även när försäljningen är utanför Internet.

Allt för ofta väljer företag att samarbeta med experter med förhoppning om snabba resultat som tekniska förbättringar och länkstrategier. Något som bryter mot Googles riktlinjer och kan vara bortkastade pengar.

Samtidigt hårdnar konkurrensen allt mer om viktiga topplaceringar för sökningar där kunderna är köpsugna och Google ställer högre krav på företag som vill ta sig upp. Sökandet efter snabba resultat gör även Google Ads dyrare och tålamodet med långsiktiga strategier kan vara svåra att driva igenom.

Under 45 minuter får ni ta del av Magnus Äng och hans insikter om att bygga upp företag med bland annat hjälp av en sund SEO-strategi som du har kontroll över och med ett långsiktigt fokus. Han ger tips på arbetsrutiner och hur du skaffar dig rätt SEO-kunskap.

Seminariet arrangeras av Östsvenska Handelskammaren tillsammans med Almi, NYSAM och Nyföretagarcentrum i Nyköping, + Katrineholm och Nyföretagarcentrum i Katrineholm, Tillväxt Finspång och CoOperate Söderköping. Föredragshållare är Magnus Äng, digital marknadsförare och utbildare från Berghs School of Communication.

Magnus bakgrund:
Magnus Äng har arbetat med digital marknadsföring både i egna företag och som anställd i över 20 år. Under närmare 10 år var Magnus med och byggde upp e-handeln för Euroflorist i Europa, som VD och ytterst ansvarig för marknadsföringen. När Magnus lämnade Euroflorist startade han ett flertal egna företag inom e-handel och digital marknadsföring.
Än idag har Magnus ett finger med i Euroflorist men hans tid går åt att utveckla bolagen som han har grundat, några av dom är SEO & Content Marketing-konceptet Ranktrail samt den digitala byrån Topvisible. Magnus har coachat och utbildat mängder av företag som Telia, Daniel Wellington, Chalmers Universitet, Apsis med flera.

Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor samt diskutera ämnet med varandra efter föreläsningen.

Du kan anmäla dig till den ort som passar dig bäst, där vi äter frukost tillsammans innan vi lyssnar på Magnus.

Vi träffas fysiskt på nedan platser.

Norrköping: Kammarforum, Dalsgatan 13

Linköping: Cleantech Park, Gjuterigatan 1 C

Nyköping: Elverket, Västra Kvarngatan 62, tillsammans med Almi, Nyföretagarcentrum och NYSAM

Katrineholm: Nyföretagarcentrum Katrineholm, Trädgårdsgatan 1

Finspång: Köpmannen 6, plan 1, tillsammans med Tillväxt Finspång

Söderköping: CoOperate Coffice, Hagatorget 1, tillsammans med CoOperate Söderköping

Varmt välkommen!

Vill du lära dig ännu mer?
Gå vår utbildning på ämnet den 25 november.
Läs mer och anmäl dig till utbildningen här.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...