Östsvenska Handelskammaren

Enkla Hem får en ny delägare – Accelererar tillväxttakten

Enkla Hem får en ny delägare och accelererar tillväxttakten. Solidum Group med säte i Jönköping blir den nya delägaren i Enkla Hem genom sitt dotterbolag Aspehof Bostad. 

”Vi på Enkla Hem är otroligt glada över denna nyhet. Det skapar bland annat synergieffekter i hur vi kan utveckla framtida bostadsområden och skapar även trygghet mot våra intressenter i dessa oroliga tider. Tillsammans kontrollera vi hela produktionskedjan och säkerställer vår affärsmodell där vi bland annat äger flödet från projektering till produktion till förvaltning. Utöver det så utökar vi och stärker vår landbank väsentligt och vi letar aktivt efter förvärv av byggrätter samt hyresbestånd. Vår resa mot att bli en av Sveriges främsta hyresvärdar fortsätter.”, säger Emanuel Vardi, VD och Grundare för Enkla Hem.

”I svåra tider skapas även möjligheter. Vi är nu väl förberedda att accelerera vår tillväxt mot våra uppsatta mål.”, säger Simon Barpaulus, Strategichef och Grundare för Enkla Hem.

”Ägarna till Enkla Hem har på kort tid byggt upp en strukturerad och välskött plattform med otrolig fin landbank. Vi ser mycket potential i deras affärsstrategi och det kompletterar vår koncernstruktur med ett nytt verksamhetsben dvs. bostäder. Det är en bra investering för koncernen.”, säger Dennis Larsson, koncern VD för Solidum Group.

”Aspehof fastigheter har jobbat uteslutande med kommersiella fastigheter. Nu med hjälp av Enkla hem öppnar vi ett nytt verksamhetsben och breddar vårt erbjudande mot marknaden.”, säger Johan Aspehof, VD för Aspehof Fastigheter.

Kontaktinformation:
Emanuel Vardi, VD
emanuel.vardi@enklahem.se
073-504 08 85

Om Enkla Hem

Enkla Hem är ett fastighetsbolag som projekterar, förvärvar, producerar och förvaltar bostäder och samhällsnyttiga fastigheter i växande kommuner. För Enkla Hem är det långsiktiga och hållbara fastighetsägandet viktigt. Enkla Hem planerar förvaltning, byggnationer och renoveringar till minsta detalj för att kunna erbjuda energieffektiva, välplanerade och yteffektiva bostäder. Ett bättre hem som bidrar till en genuin hemkänsla länge.

Enkla Hem är ett onoterat bolag med huvudkontor i Linköping och även kontor i Stockholm. Läs mer på www.enklahem.se.

Medlemmarnas nyheter

Erbjudanden och nyheter från våra medlemmar

martin

Sankt Kors anordnar vernissage

Sankt Kors brinner för att skapa värde för Linköpingsborna genom att främja konst och kultur. Därför öppnar vi våra dörrar...

Skarmavbild 2024 05 15 kl. 14.17.02

AI för styrelse och VD: Så utvecklar du ditt företag med AI

AI kommer att förändra världen för din organisation, oavsett om du verkar i privat eller offentlig sektor. För att din...

Artboard 1

Scale up your innovative company!

Right now, we're looking for innovative companies ready to take their next step towards scaling up and exporting beyond Europe....

Upplev det forsta 223 Minute Event22

Upplev det första ”3 Minute Event”

Välkommen till ett helt unikt och spännande showcase: 3 Minute Event!