Östsvenska Handelskammaren

Last Tuesday – Learning by meeting

Varmt välkommen till Last Tuesday! Ett digitalt nätverksevent, denna gång på temat: Learning by meeting.

Avsaknaden av fysiska möten kanske har gjort att du lagt ditt nätverksgame på hyllan? Hur tar man sig in i ett nytt sammanhang och utökar sitt kontaktnät under rådande situation?

Under föreläsningen kommer Viktoria att dela med sig av värdet av learning by meeting, learning by doing och vad man kan tänka på när man bygger ett nätverk, helt digitalt dessutom! Nätverk är viktigare än någonsin och du kommer att få möjlighet till interaktion och nätverkande under passet.

Starta dagen med en härlig frukost! Du som anmäler dig till Last Tuesday har möjlighet att plocka ut en voucher från ett lokalt café eller butik i en sörmländsk stad nära dig!

Anmäl ditt deltagande samt var du vill hämta ut din voucher senast måndagen den 29 mars kl 12.00. Frukosten hämtas ut efter kl 12.00 på måndagen den 29 mars eller på morgonen innan eventet. Ett stort tack till Länsförsäkringar Södermanland som bjuder alla deltagare på frukost!

30 mars kl 8.00-9.00
Digitalt via Teams
Föreläsare: Viktoria Andersson

Om föreläsaren
Viktoria Andersson var som 19-åring projektledare för Business Challenge där hon nätverkade med inkubatorer och entreprenörer runt om i Sverige, arrangerade entreprenörsluncher för kvinnliga entreprenörer med gäster som Prinsessan Sofia. Viktoria har också öppnat upp pop-up butik på Stureplan med produkter från Svenska startups och jobbar med marknadsföring på startupbolaget Tiptapp.

Viktoria är en people enthusiast och är väldigt nyfiken på nya personer och utmaningar. Idag är Viktoria 24 år och jobbar som projektledare för S&CR-avdelningen på Ericsson där hon arbetar med Employee engagement inom sustainability & corporate relations samt utvecklingsarbetet av ett volontärprojekt för Ericsson-anställda globalt.

Anmäl dig här!
Redan anmäld? Du har fått ett mail där du får möjlighet att anmäla voucher.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

16 augusti, 2024

Nätverksfrukost

På frukosten nätverkar du med andra företagare och får också veta mer om Handelskammarens utbud...

19 augusti, 2024

Lunch med Kammaren

20 augusti, 2024

Företagsanpassade utbildningar

Datum och innehåll helt utifrån era önskemål! Tillsammans med handplockade experter ur Handelskammarens stora nätverk...