Följ oss på sociala medier

Internationaliseringsdagen

Artikeln publicerades 17 oktober, 2017

Välkommen till en förmiddag för företag som vill och ska ut på internationell marknad. Med Thomas Ek som moderator och inspiratör kommer vi att få konkreta verktyg som underlättar en internationaliseringsprocess.
Thomas är grundare av framgångsrika OBH Nordica och vill avdramatisera svårigheter, få företag att våga mer samt förmedla en känsla av att det mesta är möjligt.

Vi startar förmiddagen med en föreläsning av Thomas där han pratar framgångsfaktorer, vad är det som gör skillnad. Kort kring ledarskap och om framtidens behov inom marknadsföring och CSR-arbete.
Målsättningen är att åhörarna skall kunna ta med sig konkreta tankar och åtgärder som direkt kan tillämpas i deras företag!
Vi fortsätter förmiddagen med teknikbaserade workshops där vi berör frågor som lagkrav, kultur, produkt – tjänsteanpassningar, varumärkesskydd, starka avtal – inte låsta avtal, finansiering samt återförsäljarnät och partners

Det kommer finnas tillfällen att träffa och prata med erfarna företagsledare som delar med sig av sin internationella resa.
Aktörer med specialist kompetens inom internationalisering kommer att finnas med under förmiddagen.

Föreläsare och moderator är Thomas Ek som tillsammans med sin bror byggde ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken, OBH Nordica. Med lång erfarenhet som produktchef, försäljningschef, marknadschef, VD och CEO. Med ett annorlunda sätt att angripa utmaningar och möjligheter är han alltid en tillgång att ha med i diskussioner kring företagande och ledarskap.

 

Aktiviteten arrangeras i samarbete med Almi, Business Sweden, Enterprise Europe Network, EKN, Linköpings Universitet, Länsstyrelsen Östergötland, Region Östergötland och Östsvenska handelskammaren. Vi samarbetar för att underlätta för företag som vill göra affärer med andra länder. Initiativet är en del av regeringens strategi att stärka svensk export och finansieras av Tillväxtverket.

Nyhetsflöde

Till alla evenemang