Event

Sveriges frÀmsta mentala rÄdgivare kommer till Bright East

Mar 1, 2018

Johannes Hansen Àr Sveriges frÀmsta mentala rÄdgivare som utmanar dig till att tÀnka större och bli mentalt starkare för att maximera din potential. Han jobbar dagligen med flera av vÄra största stjÀrnor inom sport, musik och nÀringsliv och Àr författare till böckerna Fuck Your Fears (2014) och Tough Love (2018).

FUNGERAR MOBILEN INOMHUS?

Mar 1, 2018

Thomas Kuntze som Àr VD pÄ KCAB besöker Kammarforum under en frukost.
Vid nybyggnation och renovering av fastigheter genomför man idag ÄtgÀrder för att fÄ sÄ energisnÄla byggnader som möjligt. Detta minskar drastiskt möjligheten för mobil- och WiFi tÀckning.

Lyft din organisation med hjÀlp av emotionell intelligens!

Mar 6, 2018

Har du hört talas om begreppet emotionell intelligens, som bidrar till att individer, företag och verksamheter blir mer framgÄngsrika? Studier visar nÀmligen att emotionell intelligens, EQ, Àr en av de absolut viktigaste framgÄngsfaktorerna för att lyckas i arbetet.

GrÀnslös frukost i Eskilstuna

Mar 6, 2018

Östsvenska Handelskammaren i samarbete med Eskilstuna kommun, Munktell Science Park, Academicum, Arbetsförmedlingen, Work for you, Radix Kompetens, Best Bemanning & Rekrytering och Manpower bjuder pĂ„ frukost och ger ditt företag chans att finna ny kompetens.

Utbildning: DOKUMENTHANTERING VID EXPORT OCH IMPORT

Mar 13, 2018

Upplever du dokumenthanteringen vid export/import som krÄnglig och omfattande? DÄ Àr detta utbildningen för dig. Export och importdokumentation Àr en grundlÀggande utbildning för dig som hanterar internationella affÀrer rent praktiskt.

GrÀnslös frukost i Motala

Mar 20, 2018

Östsvenska Handelskammaren i samarbete med Företagarna, Svenskt NĂ€ringsliv, Rotary och TillvĂ€xt Motala bjuder pĂ„ frukost och ger ditt företag chans att finna ny kompetens. Kom och berĂ€tta kort vilken kompetens du och ditt företag efterfrĂ„gar. Inbjudna Ă€r nyanlĂ€nda och asylsökande personer som Ă€r intresserade av alla typer av jobb inom framförallt industri, handel samt hotell- och restaurangbranschen.

En lÀrling kan bli lösningen!

Mar 28, 2018

VÀlkommen pÄ en frukost dÄ företrÀdare för Norrköpings lÀrlingsgymnasium berÀttar om möjligheten för företag att ta emot lÀrlingar.

FÄ verktygen för att lyckas med din digitala nÀrvaro!

Apr 5, 2018

VÀlkommen till en morgon fullpackad med tips om hur ni lyckas nÄ fram i det digitala bruset.

Save the date: Handelskammarens Årsmöte 12 april

Apr 12, 2018

Vi hÀlsar medlemmar vÀlkomna till vÄrt Ärsmöte som i Är kommer vara pÄ The Box Hotel i Linköping den 12 april.
Notera datumet redan nu i era kalendrar. Mer information om Ärsmötet, program, kallelse och övriga dokument kommer senare.

Diplomkurs i styrelsearbete Visby

Apr 12, 2018

Kraven pÄ företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete Àr ett viktigt medel för företagets utveckling. Handelskammaren har dÀrför skapat en utbildning för ett starkt och effektivt styrelsearbete.