Drink by Eget Förlag: Fråga farmor för att lyckas med varumärkesjobbet

Aug 22, 2018

Svensk forskning visar att varumärkesstyrda organisationer är mer lönsamma än andra. De har också ett bättre samarbete, tydligare förväntningar och högre kundnöjdhet än andra företag. Verktygen är enkla, så varför är det svårt att få dem att funka?

Politisk debatt Norrköping

Aug 23, 2018

Välkommen till årets valdebatt i Norrköping! Östsvenska Handelskammaren bjuder in kommunens ledande politiker för att diskutera våra viktiga framtidsfrågor. Kom och lyssna och ställa frågor!

Morgonträff med ”djävulens dryck”

Aug 24, 2018

En morgonträff där kaffet står helt i fokus! JK Business Coffee låter oss testa, lukta och smaka på vår mest populära vardagsdryck och även titta in i en kaffemaskin när espresso mals, bryggs och pressas ner i koppen.

Politisk debatt Linköping

Aug 27, 2018

Välkommen till årets valdebatt i Linköping! ÖHK bjuder in kommunens ledande politiker för att diskutera våra viktiga framtidsfrågor. Kom och lyssna och ställa frågor!

Möt ministrarna Per Bolund och Alice Bah Kuhnke i samtal om klimatet – LINKÖPING

Aug 27, 2018

Välkommen till ett lunchmöte med finansmarknadsminister Per Bolund och kultur och jämställdhetsminister Alice Bah Kuhnke för att prata om regionens hållbarhetsutmaningar och möjligheter.

Möt ministrarna Per Bolund och Alice Bah Kuhnke i samtal om klimatet – NORRKÖPING

Aug 28, 2018

Välkommen till en frukost med finansmarknadsminister Per Bolund och kultur- och jämställdhetsminister Alice Bah Kuhnke för att prata om regionens hållbarhetsutmaningar och möjligheter.

Vad tycker ert parti om företagande i allmänhet och i Söderköping i synnerhet?

Aug 30, 2018

Torsdagen den 30 augusti inbjuder Företagarna i Söderköping, Östsvenska Handelskammaren och Lantbrukarnas Riksförbund samtliga politiska partier i Söderköpings kommunfullmäktige till Näringslivsdebatt.

Politisk debatt Nyköping

Aug 31, 2018

Välkommen till årets valdebatt i Nyköping! Östsvenska Handelskammaren bjuder in kommunens ledande politiker för att diskutera våra viktiga framtidsfrågor. Kom och lyssna och ställa frågor!

Utbildning – DIPLOMKURS I STYRELSEARBETE – NORRKÖPING

Sep 4, 2018

Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för företagets utveckling. Ett företags konkurrenskraft ökar om styrelsen är rätt sammansatt, gör rätt saker och har rätt arbetsformer. Handelskammaren har därför skapat en utbildning för ett starkt och effektivt styrelsearbete.
Kurserna leds av Tomas Salzmann och Margareta Neld som båda har lång erfarenhet av styrelsefrågor. Kursen omfattar fyra halvdagar samt en avslutande eximination. Varje kurstillfälle inleds med lunch.

Future Summit 2018

Sep 4, 2018

Vi tillbringar den största delen av vår vakna tid på jobbet. Trots det visar studier att endast en av tio känner sig engagerad i sitt arbete. Hur hamnade vi här och hur bryter vi trenden? Future Summit dyker djupare i frågor om betydelsen av engagerande ledarskap, arbetsplatsens design, virtual reality, artificiell intelligens (AI) och robotar.