Event

Debatt: Fler ska bidra

Apr 26, 2018

Hur kan vi vässa utbildningssystemet, få fler som vill jobba i vår region samt snabbare få utrikesfödda i arbete?
Välkommen till en het debatt mellan arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) och Jessika Polfjärd, arbetsmarknadspolitisk talesperson och riksdagsledamot för moderaterna.

Gränslös frukost i Linköping

May 2, 2018

Det h√§nder n√•got n√§r m√§nniskor m√∂ts. Onsdagen den 2 maj √§r det dags f√∂r Gr√§nsl√∂s frukost i Link√∂ping ‚Äď ett frukostm√∂te d√§r kontakter skapas.

ESIC matchmaking

May 3, 2018

Hitta din affärspartner!
Detta event är för de företag som är med i ESIC Business.

Morgonsoffa i Eskilstuna

May 4, 2018

Morgonsoffa i Eskilstuna den 4 maj.

Premi√§r av √Ėstg√∂tamingel

May 16, 2018

En kv√§ll f√∂r dig som tillh√∂r den exklusiva skaran stockholmare som faktiskt vet hur man uttalar ‚ÄĚ√Ėstg√∂tagatan‚ÄĚ. All inclusive: Mat, mingel och inspiration p√• √∂stg√∂tska.

Lögn, lögn och förbannade sanning

May 16, 2018

Vad h√§nder egentligen n√§r vi lever i en v√§rld av l√∂gner, ‚ÄĚalternativa fakta‚ÄĚ och bristande k√§llkritik? Hur har det blivit s√•h√§r och vad beror utvecklingen p√•? Och vilken betydelse kommer det ha?

Så blir din nya produkt lönsam!

May 22, 2018

Bra produkter skapar affärsnytta, bygger varumärket och ger lönsamhet. Vill du lyckas med dina produkter och tjäna pengar på dem?
Det finns många olika skäl till att nyutvecklade produkter inte når sina mål. De flesta misstag går att undvika om man tänker rätt från start.

Bright East: Ja skiter i att det är fejk Рdet är förjävligt ändå

May 24, 2018

Människan blev inte sämre på källkritik över en natt 2016, så varför känns det så? Frilansjournalisten Jack Werner berättar om källkritik, varför vi hela tiden har fel och vad vandringssägner på sociala medier kan berätta.

Framtidens boende i en digitaliserad byggbransch

May 25, 2018

Handelskammarens medlem Riksbyggen bjuder in till ett heldagsseminarium om digitaliseringens möjligheter i byggbranschen.

Tullfokus 2018

May 30, 2018

√Ąr du intresserad av globala trender, handel, ekonomi, och tullfr√•gor? Undrar du hur dessa p√•verkar Sverige och svenska f√∂retag?