Event

Drink by Eget Förlag: Fråga farmor för att lyckas med varumärkesjobbet

Aug 22, 2018

Svensk forskning visar att varumärkesstyrda organisationer är mer lönsamma än andra. De har också ett bättre samarbete, tydligare förväntningar och högre kundnöjdhet än andra företag. Verktygen är enkla, så varför är det svårt att få dem att funka?

Politisk debatt Norrköping

Aug 23, 2018

Politisk debatt med kommunala företrädare. Frågor som kommer diskuteras är kompetensförsörjning, näringslivsklimat och attraktivitet.

Boka in datumet redan nu. Mer information kommer.

Morgonträff med kaffeprovning!

Aug 24, 2018

En morgonträff där kaffet står helt i fokus! JK Business Coffee låter oss testa, lukta och smaka på vår mest populära vardagsdryck och även titta in i en kaffemaskin när espresso mals, bryggs och pressas ner i koppen.

Politisk debatt Linköping

Aug 28, 2018

Politisk debatt med kommunala företrädare. Frågor som kommer diskuteras är kompetensförsörjning, näringslivsklimat och attraktivitet.

Boka in datumet redan nu. Mer information kommer.

Future Summit 2018

Sep 4, 2018

Vi tillbringar den största delen av vår vakna tid på jobbet. Trots det visar studier att endast en av tio känner sig engagerad i sitt arbete. Hur hamnade vi här och hur bryter vi trenden? Future Summit dyker djupare i frågor om betydelsen av engagerande ledarskap, arbetsplatsens design, virtual reality, artificiell intelligens (AI) och robotar.

Framtidens infrastruktur med säkra lösningar

Oct 3, 2018

Alla verksamheter kan bli utsatta för sabotage, skadegörelse, stöld, hot eller olyckor i olika omfattning. Under detta seminarium lyfter vi risker och konsekvenser i samband med infrastrukturprojekt och hur ditt företag kan arbeta förebyggande. Ett måste för dig som vill säkerställa kontinuitet i verksamheten.

Save the date – ESIC-lunch i Nyköping

Oct 16, 2018

Välkommen till ett bokstavligt talat nyttigt lunchmöte med nyheter kring ESIC, Ostlänken och kommande stadsutvecklingsprojekt med bäring på Ostlänken.

Esic Matchmaking – Save the date!

Oct 24, 2018

Boka in datumet redan nu för nästa ESIC Matchmaking! Under en förmiddag får du tillfälle att samordna dig med andra aktörer och förhoppningsvis hitta affärspartners. När anmälningstiden gått ut, kommer du få en lista på övriga deltagare, som du också kan få snabbträffar med.