Följ oss på sociala medier

Välgörenhetseventet kommer tillbaka

Artikeln publicerades 17 oktober, 2017

Eskilstunaföretagen och medlemmarna i Östsvenska Handelskammaren Profeel och Elite Stadshotellet Eskilstuna är nöjda med sitt välgörenhetsevent och kommer att donera 233 211 kronor till Barncancerfonden.

– För oss var det självklart att bli medarrangör till en så bra sak i våra lokaler, säger Annica Åkerblad, hotelldirektör Elite Stadhshotellet Eskilstuna om eventet som ägde rum i augusti.

Ett event som skapade en trevlig mötesplats för affärer, inspiration och välgörenhet. Bakgrunden var Profeels tidigare event Feel for Fashion och Feel for Christmas som dragit fulla hus i 4 år med fokus på egna produkter. Det var nu dags för en förändring och man valde per i år att dra nytta av vad tidigare event skapat och samtidigt bidra till en god sak. Mest pengar fick man in via en auktion som skedde under kvällen. Bland annat auktionerade man ut en klocka från Sjöö Sandström, ett spabad från Erikstedt Folkpool, en KIA Picanto från Biltjänsten Serrander Bil och en signerad tavla från fotbollslegendaren Tomas Brolin.

– Vi vill skapa ett återkommande välgörenhetsevent så vi kan nätverka, umgås och samtidigt bidra till en god sak, säger Michael Serrander, VD och delägare Profeel AB. Det blev en härlig, lyckad och uppskattad sensommarkväll som även inbringade totalt 233.211 sek till Barncancerfonden.

 

Nyhetsflöde

Till fler nyheter