Vill du bli volontär?

Sep 1, 2017

Vill du skänka lite av din tid för att hjälpa en nyanländ sjuksköterska, lärare eller städerska att snabbare få jobb? Kanske har du ett stort personligt nätverk?Kanske behärskar du en speciell yrkesbransch, eller bara vill hjälpa någon att kommunicera på svenska?

Oavsett vad så är vi säkra på att det finns en nyanländ som är lika nyfiken på dig, som du är på honom eller henne. Bli volontär med Starkare Tillsammans!

HÄR finner du info och anmäler dig!

Om projektet:

Portalen drivs av Hyresbostäder i samarbete med ytterligare fyra organisationer och är sedan sex år tillbaka en mötesplats som syftar till att få ut fler människor i egen försörjning. Verksamheten bedrivs på två platser i Norrköping – Hageby och Ringdansen. #Starkaretillsammans är ett initiativ från Portalen och kan beskrivas som ett upprop till hela Norrköping i syfte att engagera fler företag, organisationer och enskilda Norrköpingsbor att hjälpa nyanlända in i det svenska samhället. Detta initiativ tar sin utgångspunkt i övertygelsen om att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Dela